Achter je

Men in black

02.07.2012 . 10.33

Katie Holmes: ‘Ik word gevolgd’

Katie Holmes wordt geschaduwd door onbekende mannen in grote zwarte auto’s. De aanstaande ex van Tom Cruise dacht dat de Scientology Church haar volgde, maar de kerk ontkent alle betrokkenheid. Is Katie gek geworden?

Een kennis van Katie vertelt entertainmentsite TMZ.com dat de actrice de laatste weken het gevoel had dat ze werd gevolgd. Vooral in New York komt ze overal dezelfde ‘onopvallende’ wagens tegen. Het volgen startte dus al voordat het nieuws over de aangevraagde scheiding afgelopen vrijdag naar buiten kwam.

Omdat Tom Cruise lid is van de Scientology Church - die er redelijk gekke gewoontes op na houdt - dacht Katie dat de ‘men in black’ door de kerk waren gestuurd om te voorkomen dat ze de benen zou nemen met haar dochter Suri. Een woordvoerder laat TMZ.com weten dat zij er in ieder geval niets mee te maken hebben.

Volgens TMZ is Katie niet gek. De afgelopen tijd staan er inderdaad regelmatig een zwarte Mercedes terreinwagen of een witte Cadillac Escalade op paparazzifoto’s van de actrice. Wie er in die auto’s zitten is nog onduidelijk. Het zijn volgens de website waarschijnlijk geen journalisten.

De kans dat Katie wordt gevolgd door haar eigen man is aannemelijk. De acteur moet er niet aan denken dat zijn eega de benen neemt met hun 6-jaar oude dochter Suri. De reden dat het echtpaar uit elkaar gaat, is volgens verschillende bronnen dat Tom Suri probeert te indoctrineren met zijn Scientology denkbeelden. Katie heeft al aangegeven dat zij de voogdij wil omdat ze het belang van hun dochter voorop stelt. Lees: omdat ze hem geen goede vader vindt.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app