HIEP HIEP

HOERA

13.07.2012 . 07.29

Eva Jinek (1978)

We doen nog een extra knoopje van ons bloesje open en drukken onze 'boobies' even lekker tegen elkaar. De in de USA geboren Eva Jinek wordt vandaag 34 jaar.

Het leven kan raar lopen. Zo ben je een niet veel betekenende nieuwslezeres die moeite heeft om haar Amewikaanse accent te verbergen, en zo ben je een beroemdheid die genomineerd wordt voor een Talent Award. En dat allemaal omdat er een tietenfilmpje van je op internet verschijnt.

Daar zat ze, in de nieuwsstudio, tijdens de doorloop. Haartjes nog even goed doen, teksten doornemen, en dan de vraag aan de regie of er nog een knoopje open moet van haar bloesje. "If you have it, flaunt it" praat ze haar moeder na. En dat is zo, als je wat hebt om te laten zien, laat het dan ook zien! Maar opeens schreeuwt ze uit: " IK ZIE JE BORSTEN!!!" Het is een raar en leuk filmpje met een volkomen relaxte Eva die zich klaarmaakt voor een uitzending. Maar omdat het over borsten gaat, en het stukje 'per ongeluk' op internet kwam te staan hebben we het er nu nog over. Eva kon er niet mee zitten, en dat maakt haar sympathiek.

Na het tietenfilmpje moet ze hebben gedacht: 'The only way is up'. En zo werd Eva een televisiebelofte die er helemaal voor ging. Ze deed het uitstekend en mocht zelfs het prestigieuze Nieuwsuur gaan presenteren. Maar omdat ze in die tijd een relatie kreeg met Bram Moszkowicz was de redactie van het programma bang dat Eva daardoor niet meer professioneel en onafhankelijk kon berichten over zaken waarbij de strafrechtadvocaat betrokken zou zijn. En dus ging het feest niet door.

Eva teleurgesteld, Bram boos. Media-rel en Nieuwsuur-gate. En uiteindelijk stapte Eva over van de NOS naar WNL die haar wel op waarde schatte en waar ze een ochtendprogramma en talkshow mocht gaan presenteren.

Inmiddels is alles koek en ei in huize Jinek. Eva is de onbetwiste anchor-lady bij WNL en is ze nog steeds dolgelukkig met meester Moszkowicz. Ze presenteert met verve haar talkshow 'Eva Jinek Op Zondag'. Ze wist het Mart Smeets zelfs moeilijk te maken door hem met goeie argumenten en een gemeen lachje weg te zetten als ouwe lul. Terecht. You go girl! Mevrouw Jinek is dus meer dan alleen een stel boobies, gelukkig maar.

Lieve Eva, een hele fijne dag vandaag, en doe de groetjes aan Bram!

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app