Mini Mario

Balotelli wordt papa

03.07.2012 . 12.05

Raffaella: Balotelli was superblij

Raffaella Fico is zwanger van Mario Balotelli’s kind, dat bevestigt ze aan The Sun. In een kort interviewtje vertelt ze dat de voetballer positief reageerde toen ze hem op de hoogte bracht van het goede nieuws. Raffaella: “Hij zei: 'Dit is het beste nieuws ooit!’, daarna scoorde hij twee keer tegen de Duitsers.” 

Het Italiaanse model had tot twee maanden geleden verkering met de voetballer, maar dat ging uit omdat hij vreemd zou zijn gegaan. Toen Raffaella ontdekte dat ze een kind verwachtte van haar ex, besloot ze hem direct met het goede nieuws te bellen. Ondanks dat hij met het Italiaanse elftal op trainingskamp was. Raffaella: “Ik zei tegen hem: ‘herinner je jouw droom om vader te worden nog? Ik ben zwanger en het kind is van jou’.”

Mario reageerde positief en nu proberen ze samen een gezinnetje te bouwen. Raffaella: “Ik weet hoeveel Mario van mij houd en ik hou van hem. We zijn aan onze relatie aan het bouwen.” Het model hoopt dat het kindje in haar buik een jongetje wordt, dan kan hij de achternaam Balotelli met trots dragen en zal hij de voetbalnaam misschien wel hoog kunnen houden.

Het nieuws dat Raffaella een kindje verwacht, kwam maandag naar buiten toen er foto’s opdoken waarop zij duidelijk een zwangere buik had. 

Balotelli heeft nog nergens gereageerd op zijn aanstaande vaderschap.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app