Gebroken rib

Stoeien

04.07.2012 . 10.07

Slachtoffer Arie Boomsma bekend

Arie Boomsma lijkt de onschuld zelve, maar ook hij heeft zijn duistere kant. Bedoeld of onbedoeld is hij op een feestje van De Wereld Draait Door in een stoeipartij beland en heeft hij een, tot voor kort anonieme, feestvierder een gebroken rib bezorgd. WTF.nl weet te melden dat het om niemand minder dan tv-persoonlijkheid Maxim Hartman gaat.

Het management van de KRO-presentator heeft tegenover RTL Boulevard laten weten dat er geen sprake van ruzie was. “Het ging om twee jongens die met elkaar stoeiden op een feest. Daarbij heeft de andere persoon zijn rib gebroken. Het gaat nu goed. Het is opgelost en Arie en de persoon zijn zelfs nog vrienden.” Er werd met geen woord gerept over wie het slachtoffer was, maar Arie heeft dus de helft van Rembo & Rembo neer gemaaid.

Op zijn Facebookpagina heeft Hartman inmiddels geschreven dat 'bloemen en beterschappen op afspraak welkom zijn'. Ook schreef hij het volgende over de toedracht: 'Nou toen ik vroeg: hoe gaat het met je Arie? Toen zei hij: niet best. Toen reageerde ik: God for you! Toen gaf hij mij een topdown-hoek op mijn linkertiet. Best pijnlijk. En 8 dagen geen seks. Maar inmiddels zijn we romanticsh gaan eten en heb ik zoveel gegeten en gedronken op zijn kosten, en dat was een enorme rib uit zijn lijf!'

De twee lijken nog steeds dikke vrienden te zijn. Woensdag stuurde geweldenaar Arie de volgende retweet de wereld in: 'RT @maximhartman: Wil @arieboomsma bedanken voor alle bloemen, de tafeltje-dekjes en het voorlezen van Rimbaud gedichten tot ik in slaap viel'. 

Maar toch, iemand een gebroken rib toedienen? Is toch niet normaal?

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app