Video

Naaktscènes

04.07.2012 . 12.28

Jan Kooijman doet het met sok om

Elke mogelijkheid die Jan Kooijman krijgt, grijpt hij aan om shirtloos door het beeld te dartelen. Dat is het enige wat we ons kunnen herinneren uit zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook voor vrijscènes is Kooijman te porren en  zijn vriendin heeft daar geen moeite mee. “Ik sms haar dan: ‘Ik lag net met een sok om bovenop een andere vrouw’, zij kan dan alleen maar lachen”, zegt hij in tijdschrift Viva.

 De gespierde acteur zegt dat zijn vriendin alle begrip kan opbrengen voor zijn intieme scènes. Jan: "Mijn vriendin is danseres geweest en heeft zelf ook wel eens bloot op een ander gelegen. Zij snapt dus dat die naaktscènes bij het werk horen."

Jan snapt niet waar de adoratie rondom zijn lijf vandaan komt en noemt de reacties van sommige vrouwen erg overdreven. "Vrouwen doen soms zo hysterisch als ze mij herkennen op straat. Daar kan ik echt niks mee." Voor het handjevol dames dat Jan Kooijman nog nooit 'in actie' heeft gezien: bekijk ‘m in de video's hieronder en oordeel zelf of je er iets mee kan.

P.S.: graag gedaan.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app