DNA-test

'Raffaella liegt'

04.07.2012 . 15.29

Balotelli niet blij met Baby Mario

‘Super Mario’ is helemaal niet gelukkig dat zijn ex-vriendin Raffaella Fico zwanger is. “Pas als bewezen is dat ik inderdaad de vader ben, zal ik mijn volledige verantwoordelijkheid nemen'', liet Balotelli woensdag in een verklaring weten.

Eerder beweerde het Italiaanse model nog dat Mario dolgelukkig was met het nieuws over haar verwachting. Raffaella: “Hij zei: 'Dit is het beste nieuws ooit!’, daarna scoorde hij twee keer tegen de Duitsers.” Eigenlijk was Mario dus helemaal niet blij en verloor met 4-0 van Spanje. Dat verklaart een hoop.

De spraakmakende aanvaller van Manchester City en de nationale ploeg hoorde onlangs via via dat Fico in verwachting is. "Daarop heb ik haar zelf gebeld. Toen vertelde ze me dat het waar is. Ik ben heel teleurgesteld, ik denk niet dat het normaal is als je zoiets pas na 4 maanden zwangerschap hoort.''

De zwangere ex had tot twee maanden geleden verkering met de voetballer, maar dat ging uit omdat hij vreemd zou zijn gegaan. Het nieuws dat Raffaella een kindje verwacht, kwam maandag naar buiten toen er foto’s opdoken waarop zij duidelijk een zwangere buik had.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app