Breuk

Exit Jurriaan

04.07.2012 . 20.50

Lieke is ware liefde alweer zat

Hartenbreker Lieke van Lexmond heeft weer toegeslagen. Iets meer dan een week nadat ze zwijmelde dat Jurriaan Oerlemans de ware voor haar is, heeft ze de pornobaas gedumpt.

Je kan zeggen wat je wil van Lieke, maar ze houdt het spannend. Op 6 februari dit jaar, haar verjaardag, ontmoette ze de 43-jarige Jurriaan. Lieke heeft in het verleden al behoorlijk wat mannen versleten, dus deze keer wilde ze het rustig aan doen. "In eerdere relaties wilde ik nog weleens te hard van stapel lopen, en dat pakte steevast verkeerd uit", aldus de door schade en schande wijs geworden actrice. Dat weerhield haar er niet van om uitgebreid uit te wijden over het feit dat Jurriaan en zij voor elkaar gemaakt leken te zijn. "Het is zo puur wat ik voel. We voelen elkaar haarfijn aan."

Puur en haarfijn waren dus blijkbaar niet goed genoeg voor de actrice, want nu is Jurriaan weer aan de kant gezet en kan hij aanschuiven bij Lieke's alsmaar groeiende club van voormalige vriendjes. Jeroen van Rietbergen, Mark van Eeuwen, Jeroen Kool en Aki van Andel, zijn jullie een beetje lief voor 'm?

En Lieke, who's next?

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app