HIEP HIEP

HOERA

20.07.2012 . 07.36

Gisele Bündchen (1980)

We gaan vandaag naar de dichtstbijzijnde kerk. We knielen neer, sluiten onze ogen en vouwen onze handen. Het Duits-Braziliaanse oppermodel Gisele Bündchen wordt 32!

Oh almachtige Heer,

Wij willen u danken voor de magnifieke bevruchting van het zaadje en het eicelletje die Gisele Bündchen tot leven lieten komen.

Wij danken u voor de de jeugd van Gisele. Waarin ze met haar ouders en vijf zussen opgroeide in liefde en met aandacht voor schoonheid. Wij danken u voor de periode dat Gisele volleybalster was, waardoor ze haar lichamelijk curves heeft weten te optimaliseren.

Oh dienaar, we zijn als een kind zo blij dat Gisele zich heeft kunnen ontwikkelen tot het prachtige model wat ze nu is. Wij danken voor de kracht die haar moeder bezat om Gisele op haar 13-jarige leeftijd op een modellencursus te zetten.

Wij danken voor de Duitse pünktlichkeit waarmee haar perfecte benen zijn ontworpen en de Braziliaanse zon die haar lichaam heeft voorzien van een fijne pigmentlaag.

In oneindigheid willen wij u danken voor het licht dat in haar oceaanblauwe ogen schijnt. En we zouden niet durven u niet te bedanken voor het bestaan van de lapjes stof die haar paradijselijke borstpartij accentueren.

Dank ook uiteraard voor het bloed dat in haar lichaam stroomt en het meegeven van innovativiteit aan de mensheid, waardoor de fotocamera is ontwikkeld. En uiteraard ook voor de levenslust en gevoelens van hoop die wij krijgen als Gisele op de foto haar benen spreidt.

Oh herder, tot slot willen wij u iets vragen. Maak een uitzondering voor Gisele. Laat haar lichaam niet verouderen, maar schenk haar magnifieke lijf in de huidige staat van perfectie de eeuwigheid. Dan zullen wij voor altijd uw dienaar zijn.

Amen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app