Zielig

Slachtoffer Bieber

08.07.2012 . 12.22

'Paparazzo had me bijna vermoord'

Justin Bieber werd zaterdag aangehouden omdat hij 160 kilometer per uur reed, maar die overtreding lag natuurlijk niet aan het jonge tieneridool zelf. De paparazzi, die de achtervolging hadden ingezet, dwongen hem zo hard te rijden en hadden Justin bijna vermoord. 

Biebertje heeft een aanklacht ingediend tegen één paparazzo in het bijzonder, meldt TMZ. Volgens Justin was de man een maniak op de weg en bracht hij iedereen in levensgevaar. Een omstander vertelde exact hetzelfde over het Canadese zangertje, dus wie heeft er nu gelijk?

De TMZ-bronnen vertellen dat Bieber in eerste instantie zelf de politie had gebeld, omdat de totaalidiote fotograaf bijzonder agressief rijgedrag vertoonde. Justin probeerde de persmuskiet te lozen en werd uiteindelijk door de politie stopgezet.

De paparazzo trekt zich overigens nergens wat van aan en verscheen de volgende dag gewoon bij een opname voor een videoclip. Zielig voor Justin Bieber natuurlijk, maar zelf heeft hij ook een beetje schuld. Te hard rijden is nooit een oplossing, dus wat is een passende straf voor het verwende tieneridool?

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app