Vreemd verhaal

Sensation White

08.07.2012 . 17.21

'Badr Hari sloeg man in elkaar'

Oh, die Badr Hari toch. Ex-vriendin aan de kant gezet, Estelle Cruijff net-niet-zwanger gemaakt en nu een man toegetakeld tijdens Sensation White.

Dat beweert een ooggetuige althans, tegen de website Crimesite. De 'betrouwbare bron' zegt dat Badr Hari een 38-jarige man zwaar heeft mishandeld in een VIP-box op het dansfeest. De man was er slecht aan toe, volgens de bron: "Zijn hele kop inelkaar zijn neus, zijn ogen, er was veel bloed", aldus de kromme citatie op de website. Badr Hari stond 'schaapachtig' toe te kijken, "met zijn klauw onder het bloed met een theedoek erom gewikkeld."

Badr was op Sensation White met Estelle Cruijff en hij was inderdaad aanwezig in de VIP-box. Maar de rest van het verhaal is een verzinsel, aldus zijn advocaat. De kickbokser was absoluut niet betrokken bij een vechtpartij. "De politie heeft hem ook niet benaderd terwijl hij gewoon op zijn telefoon bereikbaar is", zegt zijn advocaat.

Het is niet de eerste keer dat Estelle's nieuwe geliefde in verband wordt gebracht met mishandeling: In 2010 werd de heethoofdige bokser verdacht van het in elkaar slaan van een portier op het Leiseplein in Amsterdam. De portier trok later zijn belastende verklaring in en beweerde zelfs dat hij Badr Hari nog nooit gezien had.

Voor Badr's kant van het Sensation White-verhaal moeten we tot morgen wachten, die fluistert hij morgen exclusief in het oor van Wilma Nanninga.
 

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app