Aangeslagen

Vechten? Ik?

09.07.2012 . 07.33

'Badr wast handen in onschuld'

Ja, er was zaterdag een vechtpartij bij Sensation White en Badr Hari was daar ook, maar dat betekent niet dat hij heeft gevochten. De K1-kampioen/Het nieuwe vriendje van Estelle Gullit vertelt aan de Telegraaf dat hij niets met de matpartij te maken heeft: "Ik heb zelfs niets gehoord!", zou hij aangeslagen hebben verteld. 

Op crimesite.nl beweert een ooggetuige dat Badr zondag heeft lopen matten. De 'betrouwbare bron' zegt dat Badr Hari een 38-jarige man zwaar heeft mishandeld in een VIP-box op het dansfeest. De man was er slecht aan toe, volgens de bron: "Zijn hele kop inelkaar zijn neus, zijn ogen, er was veel bloed", aldus de kromme citatie op de website. Badr Hari stond 'schaapachtig' toe te kijken, "met zijn klauw onder het bloed met een theedoek erom gewikkeld."

Badr laat z'n handen aan de Telegraaf zien: "Kijk dan! Zien die eruit of ze gisteravond nog gevochten hebben? Of dat ik er een theedoek omheen had, om het bloeden te stoppen? Ik heb niets gedaan, helemaal niets. En ik weet ook nergens van. Maar het is in Amsterdam nu al zover dat als ik langs de ArenA rij, en binnenin gebeurt wat, dat ik het dan wel zal hebben gedaan!”

De advocaat van de kickbokser liet zondag al weten dat Badr helemaal niet betrokken was bij de vechtpartij. "De politie heeft hem ook niet benaderd terwijl hij gewoon op zijn telefoon bereikbaar is", zegt zijn advocaat.

Het is niet de eerste keer dat Estelle's nieuwe geliefde in verband wordt gebracht met mishandeling: In 2010 werd de heethoofdige bokser verdacht van het in elkaar slaan van een portier op het Leiseplein in Amsterdam. De portier trok later zijn belastende verklaring in en beweerde zelfs dat hij Badr Hari nog nooit gezien had.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app