Valentino

De crowd fund niet

10.07.2012 . 08.48

Gaat Yolanthes nieuwe film door?

Yolanthe Sneijer Cabau heeft een nieuwe filmklus binnengeharkt. Vorige maand speelde ze nog de vriendin van Mark Wahlberg, binnenkort doet ze in Valentino alsof ze de vriendin van Johnny de Mol is. Het kan niet op. Of wel? De film wordt gefinancierd door ‘crowdfunding’, maar de crowd fund maar weinig. 

Valentino is een romantische comedy waarin Najib Amhali de hoofdrol speelt. De film gaat over een supersuccesvolle Italiaanse Maserativerkoper die een relatie heeft met de dochter van z’n baas. Hij wil met haar trouwen maar heeft een probleem: hij is geen Italiaan. Hij is Fahrid, een Marokkaan. Om de hand van z’n liefde te krijgen moet hij z’n ware aard laten zien. Romantisch niet?

Johnny de Mol speelt Dino Valentino en Yolanthe speelt zijn vriendin. Hun rollen staan niet in de synopsis, dus de voetbalvrouw zal ook voor deze rol waarschijnlijk weer geen Oscar winnen. Jammer. De grote vraag is trouwens of de film wel doorgaat. De financiering laat namelijk wat op zich wachten.

Sinds 18 mei zoekt Najib via YouTube naarstig naar centjes om de rolprent op het witte doek te krijgen. Iedereen kan meebetalen en daardoor associate-producer worden. Tot nu toe hebben niet veel mensen dat gedaan, er is slechts 2000 euro overgemaakt en dat is 2 procent van het bedrag dat de acteurs over 11 dagen nodig hebben zodat ze kunnen beginnen met filmen.

Als de financiering rond komt, draait de film vanaf 31 januari 2013 in de bioscoop.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app