Badrgate

Kleren ingenomen

10.07.2012 . 09.20

Politie gelooft Badr Hari niet

Is Badr Hari nou wel of niet betrokken bij die vechtpartij op Sensation White? De vechtersbaas zegt dat hij niets van de matpartij heeft gezien, maar de politie gelooft hem niet op z’n woord en heeft volgens de Telegraaf z’n kleren in beslag genomen.

Op crimesite.nl meldde een getuige zondag dat Badr Hari een 38-jarige man zwaar heeft mishandeld in een VIP-box. “Badr Hari stond 'schaapachtig' toe te kijken, ‘met zijn klauw onder het bloed met een theedoek erom gewikkeld", schreef de getuige toen op de site. Volgens de krant is het slachtoffer Koen Everink, een bekende miljonair die nog steeds zwaargewond in het ziekenhuis ligt. Hij heeft zijn been naar gebroken en zal misschien nooit meer normaal kunnen lopen, ook heeft hij diverse botbreuken in zijn gezicht.

Het ziekenhuis zou veiligheidsmaatregelen hebben genomen om de veiligheid van de rijkaard te verzekeren. En dat is niet voor niets: hij overweegt aangifte te doen tegen de man die hem heeft mishandeld. Volgens de krant zijn er verschillende getuigen die Badr hebben zien slaan en schoppen, maar durft niemand naar de politie te stappen.

Op basis van bronnen maakte de krant een reconstructie van de avond. Everink was uitgenodigd in een naastgelegen skybox, maar zou aan de wandel zijn gegaan om een praatje met bekenden te maken. In een nauw gangetje kwam hij Badr en Estelle tegen. Hij zou een opmerking hebben gemaakt die verkeerd viel waarna de professionele vechter de aanval inzette. Binnen een mum van tijd was Everink tot pulp geslagen. Volgens getuigen bungelde zijn voet los van zijn onderbeen.

De politie is ondertussen druk bezig de waarheid te achterhalen. Ze zouden Badrs kleren in beslag hebben genomen om te onderzoeken of er bloed op zit en van wie dat dan is. Badr vertelt de Telegraaf dat hij de kleren vrijwillig heeft afgestaan en herhaalt dat hij niets met de vechtparij te maken heeft: “Kennelijk vinden mensen het leuk en sensationeel om mij te noemen. Ik ken deze man niet en heb niets gezien van wat er met hem is gebeurd."

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app