Van der Sloot

Met wie? Wanneer?

12.07.2012 . 16.52

'Joran gaat trouwen'

Joran van der Sloot stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Dat zou zijn advocaat hebben verteld tegen de Peruaanse nieuwssite Peru21.

De Zuid Amerikanen weten niet welke dame de gelukkige is. Ook wordt er (nog) geen huwelijksdatum bekendgemaakt. De kans is groot dat het huwelijk nog dit jaar plaatsvindt, aldus Peru21.

SBS doet aan wederhoor en belde de advocaat op. ''Totale onzin'', zegt hij. ''Natuurlijk heb ik dat niet gedaan. Ik ben zijn advocaat en hou me bezig met juridische zaken. Ik ga Jorans privézaken toch niet met de pers bespreken? Als hij al zou gaan trouwen, dan zou ik natuurlijk niet de persoon zijn die dit naar buiten zou brengen. Ik heb geen idee hoe Peru21 erbij komt dat ik dat gezegd zou hebben.''

Welles, nietes. De geruchten dat Joran een vriendin buiten de gevangenis heeft, gaan al langer. Tijdens zijn proces zou er op de publieke tribune een dame hebben gezeten die de zaak nauwlettend volgde. En hoe bont Joran het elke keer weer maakt, bad guys hebben sex appeal.

Stel, die Peruanen zuigen dit verhaal niet uit hun duim. Misschien is 'suikertante' Mary Hamer dan wel zijn aanstaande. Joran kreeg vorig jaar 75.000 dollar van de Amerikaanse om op borgtocht vrij te komen. Ze wilde later haar centen terug, maar daar kon ze naar fluiten. Mogelijk betaalt hij haar nu in natura terug. Joran zit momenteel vast in de Castro Castro gevangenis in Peru, omdat hij in 2010 Stephany Flores vermoordde. Bekijk onderstaande beelden van de beruchte suikertante van Joran.

Joran en vrouwen, het is een ingewikkeld verhaal. Stephany was gecharmeerd van onze gemilimeterde landgenoot, en moest dat met de dood bekopen. Van Natalee Holloway is na haar ontmoeting met Joran nooit meer iets vernomen. Een andere dame zei vorig jaar een kind te hebben van Joran. Dat verhaal bleek later niet helemaal te kloppen.

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de aanstaande bruidegom.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app