Zelfverminking

Krassen op pols

14.07.2012 . 09.54

Miley Cyrus snijdt zichzelf?

Het is niet de eerste keer dat Miley Cyrus met snijwonden op haar pols wordt gesignaleerd. Begin april ging het gerucht dat de 19-jarige actrice zichzelf zou verminken. Miley ontkende alle aantijgingen, maar de mysterieuze krassen op haar arm zijn opeens terug.

Gek genoeg wordt Cyrus altijd na haar Pilatusles gefotografeerd met de plekken op haar arm. Het kan zijn dat Miley in de pilatesles gebruik maakt van riemen om beter te kunnen rekken en strekken, maar volgens medische experts wijzen de rode striemen gewoon op zelfverminking. De krassen zouden ook oude littekens kunnen zijn, hoewel de plekken zich sinds april lijken te hebben verplaatst.

Mogelijk wil Miley gewoon de aandacht hebben voor de nieuwe tattoo op haar onderarm. Daarop staat een citaat van de overleden Amerikaanse president Theodore Roosevelt. TMZ vroeg om een reactie, maar het jonge sterretje had geen zin om te reageren.

Zelfverminking onder sterren is trouwens niet zo heel bijzonder. Angelina Jolie, Megan Fox, Courney Love en Amy Winehouse hebben allemaal toegegeven dat ze zich regelmatig sneden. Zelfs prinses Diana gaf toe dat ze aan zelfverminking deed.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app