Meer verhalen

Pak slaag in AIR

14.07.2012 . 12.09

'Badr sloeg tanden uit mijn mond'

Na zakenman Koen Everink (op Sensation vorig weekend) melden meer slachtoffers van Badr Hari zich in de media. Jeroen van den Berg, mede-oprichter van club Air en toevallig een vriend van Everink, verloor vorig jaar juli zijn tanden na een paar tikken van de kickbokser.

In het Parool doet Van den Berg zaterdag zijn verhaal. ''Voordat ik het weet, haalt hij uit, in mijn gezicht. Ik val op de grond en word op mijn knieën wakker. Als ik mijn hoofd opricht, schopt ie me vol in mijn gezicht. Mijn tanden breken af, mijn oogkassen kleuren later blauw.''

Belangrijke argumenten lijkt de vechtersbaas niet te hebben. Een hand op Badrs schouder kan al genoeg zijn om hem door het lint te laten gaan. Estelle is gewaarschuwd.

De uitbaters van Air spraken na de matpartij met Hari af dat zij geen aangifte zouden doen, mits de kickbokser weg zou blijven uit hun club. Van den Berg: ''We waren als de dood dat nog ergere ongelukken zouden gebeuren en ik heb nu eenmaal weinig vertrouwen in justitie. Het laatste wat je wilt, is dat iemand uit woede over een aangifte een brandbom naar je club gooit of klanten te grazen neemt.''

Ook in nachtclub Jimmy Woo schijnt hij met zijn armen gezwaaid te hebben. Twee maanden geleden heeft de gespierde Badr daar een bezoeker mishandeld, vertellen ingewijden aan de Amsterdamse krant. Badrs broertje kreeg naar verluidt ruzie met iemand uit 'een groepje negers', waarna broerlief het akkefietje vakkundig oploste.

Ondertussen genieten Badr en Estelle van een vakantie. Terwijl Everink naar een revalidatiekliniek is gebracht, kijken wij nog een keer naar Badr in de ring.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app