advertentie
advertentie
advertentie

HIEP HIEP

HOERA

06.04.2012 . 07.11

Diora Lynn Baird (1983)

Hoera, hoera, hoera! De handjes op elkaar voor Diora Baird die vandaag 29 is geworden.

Diora Lynn Baird (1983)
Diora Baird in augustus 2005 op de Playboycover. Toen was ze 22 jaar oud. Het meeste is in tact gebleven.

Diora wie? Diora deze. Diora hoe? Diora zo. Als we heel eerlijk zijn, weet in Nederland niemand wie Diora is. Sommige mensen kennen haar misschien als Het Meisje met de Enorme Jetsers. Of Die Blonde met die Grote Bazzooms aka Miss Bigboobs.

Maar bij de naam Diora Baird gaan bij velen de wenkbrauwen omhoog, de mondhoeken omlaag en verschijnt er een vraagteken boven het hoofd.

Wij vinden dat daar verandering in moet komen. Nederland en Diora moeten elkaar leren kennen. Haar verjaardag leek ons het juiste moment daarvoor. Nou daar gaan we: Diora, dit is Nederland. Nederland, dit is Diora.

Nu nog even wat nuttige informatie en we kunnen spreken van een goede kennismaking. Diora is model. Ze heeft grote ogen. Ze is grappig en sexy. Ze acteerde in 'Wedding Crashers' en in 'The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning'.

Ook de makers van 'Two And a Half Men' begrepen dat Diora een lust voor het oog is. Ze mocht eenmalig langskomen om Charlie Sheen gek te maken. Een gestoorde fan heeft van dat optreden alle stukjes van Diora op Youtube gezet. Dankjewel gestoorde fan!

Diora, drie dikke verjaardagskussen voor jou.

Deel deze pagina

Reageren

advertentie

Download de app

Meest gelezen

advertentie

Hot or not?

advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie