Video

Boobies

15.07.2012 . 16.52

Madonna stript voor Franse fans

Madonna doet behoorlijk wat stof opwaaien met haar 'MDNA'-tour. Tijdens haar show in Parijs afgelopen zaterdag trakteerde ze het publiek op een kijkje in haar BH. Zonder schaamte trok ze het lapje stof van haar borst weg. Eerder deed ze dit ook al in Istanbul. Nu ging de 53-jarige popdiva nog een stapje verder, meldt The Sun.

Na het flashen van haar borst draaide ze zich om en trok ze haar broek uit, waardoor haar nog erg strakke billen zichtbaar werden, met niets dan een klein stringetje ertussen. Octomom kan hier nog een puntje aan zuigen.

Toch was dit nog niet eens de reden waarom ze de woede van een Franse politieke partij op haar hals heeft gehaald. De extreemrechtse partij National Front wil Madge voor het gerecht dagen vanwege een video die werd getoond. Op een van de beelden was de leider van de partij, Marine le Pen, te zien met een hakenkruis op haar voorhoofd. "Wij kunnen een dergelijke hatelijke vergelijking niet accepteren", aldus de vice-president van de partij, Florian Philippot.

Bekijk hier de beelden van een strippende Madonna:

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app