Oud genoeg

Negatieve aandacht

16.07.2012 . 07.51

Familie Estelle niet blij met Badr

De familie van Estelle Gullit is niet blij met haar nieuwe liefde, de in opspraak geraakte kickbokser Badr Hari. Het gaat dan met name om zijn mogelijke betrokkenheid bij de mishandeling van miljonair Koen Everink, want verder is het vast een lieve jongen. Het incident vond vorige week zaterdag plaats in de vipbox van de Amsterdam Arena.

In het AD zegt Henny Cruijf, vader van Estelle, dat hij zich zorgen maakt om zijn dochter. “Ze had van tevoren kunnen inschatten wat de gevolgen zouden zijn van deze partnerkeuze. Estelle is 33 jaar en oud genoeg om zelf te kiezen met wie ze omgang heeft. Maar of ze ook wijs genoeg is, daar twijfel ik inmiddels aan.”

De vader van Estelle zegt ook bang te zijn dat de familienaam wordt bezoedeld en dat zijn broer Johan Cruijf ook niet blij is met de negatieve aandacht. “Met deze achternaam duikt heel de wereldpers erop.”

Hoewel Henny Cruijf al enige tijd geen contact meer heeft met zijn dochter, blijft hij altijd voor Estelle klaar staan. “Ik heb een tijdje geleden al gezegd: hier hoor ik even niet bij. Ik heb afstand genomen, anders trek ik mijn grote mond toch weer open. Als Estelle aan de grond komt, dan ben ik er heus weer om haar op te rapen. Maar ik hoop natuurlijk dat dat niet gebeurt.”

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app