American Pie

Teleurstelling

06.04.2012 . 07.46

'Hond wist dat ik alcoholist was'

Chris Klein’s hond hielp hem beseffen dat hij een alcoholist was. Dat onthult de 33-jarige American Pie-acteur tegenover het blad People.

Chris zegt dat zijn Duitse herder Chief wist dat hij een alcoholprobleem had, ver voordat hij het zelf in wilde zien.

“Ik dronk werkelijk van alles. Chief werd altijd erg onrustig wanneer ik weer eens een fles tevoorschijn haalde. Mijn hond wist dat ik alcoholist was. Hij begon mijn stemmingsveranderingen te herkennen en hij vond het maar niets.''

''Iedereen die een beetje een relatie met een hond heeft, herkent de teleurstelling van een hond in zijn ogen. Het breekt je hart”, aldus Chris, die wij vooral kennen van de telefoonseksscène uit de tweede 'American Pie'.

Alles veranderde toen de acteur met het gladde gezicht voor de tweede maal werd aangehouden met een slok op achter het stuur. Chief zat toen naast hem op de passagiersstoel. “Mijn hond werd me toen korte tijd afgenomen en dat heeft me diep geraakt. Gelukkig mocht een vriend van me Chief later ophalen.”

Chris realiseerde toen dat er iets moest veranderen. Hij liet zich in 2010 opnemen in rehab en is nu 19 maanden nuchter en voelt zich beter dan ooit. “Ik word nu zondag’s wakker zonder kater en breng dan de hele dag door met Chief. We joggen samen op het strand of gaan rennen in de bossen. Heerlijk.”

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app