HIEP HIEP

HOERA

27.07.2012 . 07.52

Monique Sluyter (1967)

Vandaag kijken we de hele dag naar de zachte, roomwitte, heerlijk gevormde jetsers van Monique Sluyter. Ze wordt vandaag 45!

Eigenlijk is Monique Sluyter in het buitenland bekender dan in Nederland. Dat komt omdat ze op haar achttiende al verhuisde naar Italië. Met haar wit-blonde haar en een borstomvang om u tegen te zeggen, is zij de natte droom van iedere Italiaanse televisiemaker.

In Italië is het normaal om een tv-programma te laten presenteren door een oud lelijk mannetje, terwijl hij geflankeerd wordt door halfnaakte wonderschone vrouwen. Monique groeide uit tot één van die vrouwen. En hoe! Kijk hier hoe ze in menig Italiaanse huiskamers de broek liet opbollen met een striptease. Tegenwoordig lijkt dit misschien oubollig gedoe, maar in die tijd was dit gewaagde televisie.

Ook de Duitsers hadden destijds vreemde soft-erotische televisieprogramma's, zoals 'Tutti Frutti'. Ook daar mocht Monique haar sexy kunstjes doen. Ze bezorgde heel Duitsland rode oortjes met haar vertolking van Marilyn Monroe's 'I wanna be loved by you'. Ze werd zelfs de vaste assistente van het programma. Borsten bijna ontbloot, rode lippenstift, altijd een lach, en gaan met die banaan. De Duitsers smolten bij het zien van Monique en het horen van haar schattige Nederlandse accent.

Ze stond vier keer in de Nederlandse Playboy. Zelfs een keer samen met haar twee zusjes. Ze mocht zelfs een kijkje komen nemen in 'The Playboy Mansion' op verzoek van Hugh Hefner. Kijk, dan heb je het als erotisch model uit Holland toch maar mooi ver geschopt!

Laatst was ze weer even in opspraak toen naar buiten kwam dat ze op de 'Bunga Bunga'-feestjes van Berlusconi aanwezig was. Ja? Nou en? Mag dat niet? Dat betekent alleen maar dat Monique, die tot voor kort een modellenshow in Italië presenteerde, naar feestjes gaat. Ze had er overigens "niets vreemds gezien''. Wij geloven dat. Direct. Niets aan de hand dus.

Lieve Monique, een hele fijne verjaardag, of zoals ze in Italië zeggen: Buon compleanno!

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app