En dat is 2

Eigenaar club Air

23.07.2012 . 11.00

Weer aangifte tegen Badr Hari

Er is een tweede officiële aangifte gedaan tegen kickbokser Badr Hari, dat schrijft De Telegraaf. Jeroen van den Berg, mede-eigenaar van de Amsterdamse club Air, verklaarde tegenover de politie dat hij vorig jaar in zijn eigen zaak in elkaar geschopt en geslagen is door Hari.

Van den Berg vertelt in de krant dat hij Badr tegenkwam aan de bar van zijn eigen club. Badr zei dat Jeroen in ‘zijn zone’ stond, waarop Jeroen antwoorde dat Badr in zijn club was. Dat antwoord beviel de vechtersbaas blijkbaar niet zo goed want Jeroen kreeg klappen ‘en een schop die een hele rij voortanden verwoestte’.

Jeroen besloot toen geen aangifte te doen, omdat hij en Badr een deal sloten. De vechtsporter zou niet meer naar de club komen als er geen aangifte gedaan zou worden. "Maar het zat me al een jaar niet lekker dat hij daar zo gemakkelijk mee wegkwam", vertelt Jeroen.

Eerder deed ook zakenman Koen Everink aangifte van mishandeling door Hari. Everink werd op dansfeest Sensation door meerdere mensen mishandeld. Hij hield er blijvend letsel aan over. De politie onderzoekt nog of het liefje van Estelle Gullit betrokken is bij de mishandeling. De politie zou in ieder geval een foto van een van de daders hebben.

Badr ontkent nog steeds alle betrokkenheid bij de mishandeling van Everink. 
Volgens de Telegraaf overwegen meerdere mensen die Badr in het verleden heeft mishandeld nu alsnog aangifte tegen hem te doen.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app