Brekend

Emoties

24.07.2012 . 20.41

Badr Huilie: 'Ik ben een mens'

Vanochtend meldden we al dat Badr Hari denkt dat er duidelijkheid komt rondom zijn situatie als hij binnenkort met de politie gaat praten. Tijdens een interview met RTL Boulevard deed Hari vandaag flink huilie huilie en wilde hij benadrukken zijn mankementen te hebben, maar ook een mens te zijn. Weet je het zeker, Badr?

"Ik zit in een film", vertelt hij aan het programma. "Maar ik ben blij dat die afspraak staat voor verhoor. Dan is het tijd om de opheldering te geven die nodig is. Want ik denk dat het gewoon heel lang onduidelijk is geweest voor iedereen. Het is nu tijd voor duidelijkheid en daar ben ik blij mee. Of de beschuldigingen terecht of onterecht zijn, dat is straks aan de politie om allemaal uit te zoeken. Het enige wat ik kan zeggen, is dat ik daar heel veel duidelijkheid in kan geven."

Hij vervolgt: "Het is nu heel belangrijk dat ik m’n emotie niet de vrije gang laat gaan, want ik wil alles wel uitschreeuwen. Ik heb sowieso wel m’n mankementen en mijn fouten en die zal ik denk ik ook altijd behouden. Ik denk dat niemand perfect is. Maar ik ben niet de Badr waarover geschreven wordt. Weet je, ik ben een mens en ik heb emoties. Ik heb ook verdriet en ik heb pijn en paniek en ik heb een reactie. Dat heb ik ook allemaal." Helaas voor zijn slachtoffers is Hari's 'reactie' over het algemeen verre van menselijk.

Succes op het politiebureau. Neem je een theedoek mee tegen de emoties en bijkomende tranen?

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app