Slippertje?

Arme Robert

25.07.2012 . 08.25

Kristen Stewart bedroog vriendje

Kristen Stewart heeft volgens US Weekly vriendje Robert Pattinson bedrogen. Het Twilight-koppel leek zo'n perfect stel te zijn, maar volgens het weekblad vechten ze elkaar nu de tent uit. De 22-jarige actrice zou een affaire hebben gehad met de vijftien jaar oudere regisseur van haar nieuwste film 'Snow White And The Huntsman'. 

Kristen werd op 17 juli gefotografeerd terwijl ze bijzonder innig was met Rupert Saunders. De fotograaf die de kiekjes van de twee nam verklaarde: “Ze konden geen genoeg van elkaar krijgen.”

Een bron vertelt tegen People dat Kristen ‘kapot’ is van het uitlekken van de foto’s. “Het was dom en een complete beoordelingsfout van Kristen. Ze heeft geen affaire met Rupert, maar er gebeurde gewoon iets dat niet had mogen gebeuren.”

Zowel de woordvoerder van Stewart als die van Saunders wilden geen commentaar geven op het incident. Opmerkelijk genoeg staat de cover van de nieuwe US Weekly wel op hun site, maar is het artikel over Kristens affaire niet te lezen...

Dat de affaire is uitgekomen, is ook niet handig voor Saunders. Hij is getrouwd met het Britse model Liberty Ross. Het stel heeft twee kinderen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app