Alimentatie

En de villa

25.07.2012 . 16.22

Estelle eist €15.000 per maand

Estelle wil de villa en een maandelijkse toelage van 15.000 euro van Ruud Gullit, dat schrijft Weekend. Terwijl het koppel de afgelopen weken in het buitenland vakantie vierde, scherpten hun advocaten de messen. Afgelopen maandag werd de eerste slag geslagen.

Ruud en Estelle kunnen het niet eens worden over het bedrag aan alimentatie en daarom wees de rechter haar maandag een ‘voorlopige voorziening’ toe. Het kan nog wel even duren voordat de scheiding is afgehandeld en in de tussentijd moeten Estelle en haar twee kinderen toch kunnen eten en drinken. De hoogte van de toelage is niet bekend.

Ruud scheidde al twee keer eerder en heeft volgens het weekblad zijn lesje wel geleerd. Hij is op huwelijkse voorwaarden getrouwd en daarom kost deze scheiding hem ‘slechts’ alimentatie en niet de helft van zijn vermogen.

Omdat de voetballer tijdens het huwelijk de meeste inkomsten had, zal hij zijn aanstaande ex waarschijnlijk ‘naar behoefte’ moeten betalen. Dat betekent dat hij Estelle’s luxe levensstijl moet financieren zodat zij niet in een sociale huurwoning terecht komt, maar lekker kan blijven leven zoals ze dat ook samen deden. Of de rechter dat een reëel bedrag vindt, moet nog blijken.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app