Sorry

Robert Pattinson

26.07.2012 . 08.40

Kristen Stewart heeft zoooo’n spijt

Kristen Stewart bedroog dus Robert Pattinson met regisseur Rupert Sanders. Kan gebeuren, je bent nog jong tenslotte, maar ga er dan niet over lopen huilen. Kristen mocht bij People lekker dramatisch doen. “Ik heb erg veel spijt.”

Het volledige statement van de actrice heeft een flink boehoehoehoe-gehalte : “Ik heb erg veel spijt voor het leed en de vernedering die ik heb veroorzaakt bij mensen die erg dicht bij me staan en iedereen die het aangaat. Dit moment van zwakte heeft de persoon waar ik het meeste van hou en die ik het meeste respecteer ik gevaar gebracht: Rob. Ik hou van hem, ik hou echt van hem en ik het spijt me echt heel erg.”

Daar had ze natuurlijk ook eerder over kunnen nadenken. Kristen werd op 17 juli gefotografeerd terwijl ze bijzonder innig was met Saunders. De fotograaf die de kiekjes van de twee nam verklaarde: “Ze konden geen genoeg van elkaar krijgen.”

Dat de affaire is uitgekomen, is ook niet handig voor de filmmaker. Hij is getrouwd met het Britse model Liberty Ross. Het stel heeft twee kinderen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app