Ruzie

En nog meer ruzie

26.07.2012 . 09.53

Waar is de oma van Paris Jackson?

De ruzie in de familie Jackson ettert door. Van de week op een oprijlaan, vandaag op de twitteraccount van Michael Jacksons dochter Paris. Ze vraagt zich af waarom haar oma nog niet thuis is, terwijl dat wel beloofd was.

kimpeta

Dinsdagavond dook er een filmpje op waarin de familie met elkaar ruziet op de oprit van moeder Katherine's huis. De beelden zijn gemaakt door een beveiligingscamera die bij het huis hoort, hoe ze op het internet terecht zijn gekomen, is nog een raadsel.

Michaels' moeder zit momenteel in Arizona, maar Michaels' kinderen Paris, Prince en Blanket wonen nog in het huis. Blijkbaar is er een belofte gedaan dat oma naar huis zou komen, maar is ze er nog niet. Dus nu is Paris weer kwaad.

De ruzie in de familie zou om een enorme bak met geld gaan. Volgens het testament is er vijfhonderd miljoen te verdelen. Maar wie heeft er recht op? De broers van wijlen Michael beschuldigen de advocaten van crimineel gedrag. Het testament dat zij zeggen na te leven, zouden ze zelf hebben verzonnen.

Het document is opgesteld en ondertekend Los Angeles, ergens in 2002. Maar op de datum dat Michael het zou hebben ondertekend, was hij in New York. Duizenden kilometers verderop.

Allemaal leuk en aardig. Maar kan iemand Paris vertellen waar haar oma is?

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app