Getuige

Badr Hari

26.07.2012 . 14.33

Zal Estelle liegen bij de rechter?

Arme, arme, arme Estelle. Veel tijd om te genieten van haar nog volop in de steigers staande liefde voor boksertje Hari was er niet. Nu hij officieel is aangehouden, zit de blondine helemaal alleen thuis. Binnenkort krijgt ze misschien ook nog een mooie envelop op de deurmat met het verzoek te getuigen in de rechtbank. Hoe staat het met je acteerskills, Es?

Woensdag heeft haar huidige vent zich gemeld op het politiebureau, zodat er duidelijkheid komt. Tegenover RTL Boulevard zei hij: "Het is nu tijd voor duidelijkheid en daar ben ik blij mee. Of de beschuldigingen terecht of onterecht zijn, dat is straks aan de politie om allemaal uit te zoeken. Het enige wat ik kan zeggen, is dat ik daar heel veel duidelijkheid in kan geven." Ach ja, Badr, zolang je het zelf maar snapt.

Hari wordt donderdag verhoord door de politie. Daarna wordt bepaald of hij langer vast blijft zitten. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam zei donderdag dat veel mensen die begin juli bij de mishandeling tijdens het dancefeest Sensation aanwezig waren, zullen worden gehoord.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app