Grey's

Eric Dane

27.07.2012 . 07.51

Neeeee! McSteamy kapt er mee....

Eric Dane aka McSteamy verlaat de populaire tv-serie 'Grey’s Anatomy'. En dat is vervelend voor iedereen. Meneer heeft er zes seizoenen op zitten en vindt het wel welletjes. Zijn we mooi klaar mee.

Dane was een van de redenen om wekelijks de downloadmachine aan te slingeren of om op Net 5 af te stemmen voor een verse Grey's. [SPOILER ALERT] Het is nog even afwachten of Dr. Mark Sloan, de echte naam van McSteamy, het avontuur in de bossen gaat overleven, maar wij vrezen het ergste.

Dane heeft volgens TVline alleen maar goede woorden over voor zijn collega´s: “Ik ben iedereen rond Grey’s bijzonder dankbaar voor de ervaringen en herinneringen in de afgelopen zes jaar. Het was geen gemakkelijke beslissing , maar na lang nadenken heb ik besloten dat de tijd rijp is om te stoppen. Het was fantastisch om met een creatieve geest als Shonda Rhimes te hebben mogen werken.” 

Rhimes, de bedenker van de serie, zei dat Dane van Dr. Sloan een van de meest geliefde personages van de show wist te maken. “We zijn hier bij Grey’s een grote familie en Eric zal altijd een belangrijk familielid blijven. Ik wens hem het allerbeste en kijk er naar uit om hem in de toekomst op zowel het grote als het kleine doek te zien schitteren”, aldus Rhimes.

Het negende seizoen van Grey’s Anatomy, Danes laatste, wordt vanaf september in de VS uitgezonden. De serie is in Nederland te zien op Net 5. Bijvoorbeeld.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app