Jacksongate

Stop met vechten!

27.07.2012 . 11.11

La Toya lijkt enige normale Jackson

La Toya Jackson weigert, net als de rest van de familie, in het openbaar stront te gooien. Ze houdt zich afzijdig en hoopt dat andere familieleden stoppen met ruziemaken omdat ze de familienaam te grabbel gooien.

Michaels zus La Toya is niet op haar mondje gevallen en spreekt zich meestal duidelijk uit in familiezaken, maar deze ruzie laat ze aan zich voorbij gaan. Ze weigert te reageren op de voogdijkwestie en het gedoe rondom het testament van haar broer.

EntertainmentwebsiteTMZ.com meldt dat La Toya helemaal niet blij is met familieleden die de afgelopen dagen alles vertellen aan de eerste de beste cameraploeg die zich meldt. Ze hoopt dat het gedoe in de familie snel ophoudt zodat de kinderen hun verdiende rust krijgen.

Overigens zijn Paris, Prince en Blanket woensdag van voogd gewisseld. Eerst was oma Katherine Jackson de baas, maar de rechter heeft TJ Jackson – die van de 3T – de voogdij toegewezen. De 82-jarige vrouw zou niet meer in staat zijn om goed voor de kinderen te zorgen. Zelfs niet met de 70.000 dollar die ze maandelijks uitgekeerd krijgt om voor hen te zorgen.

Oma is niet blij dat ze de voogdij – en de oneindige stroom geld die daarmee gemoeid is, kwijt is geraakt. "Dat de kinderen van me zijn afgenomen terwijl ik weg was, maakt me kapot."

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app