Contract

Vernedering compleet

28.07.2012 . 10.54

Kristen en Robert moeten samen zijn

Het is klaar, over, Schluss tussen Robert Pattinson en Kristen Stewart. Robert wil niks meer te maken hebben met zijn ex, na haar slippertje met regisseur Rupert Sanders. Helaas verplicht een duister Twilight-contract dat de twee samen over de rode loper moeten. Balen. 

Het stel dat de hoofdrollen vertolkt in de filmreeks Twilight, moet samen op de première van het laatste deel van de serie aanwezig zijn. The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 verschijnt in november in de bioscopen en de twee zijn contractueel verplicht om samen over de rode loper te gaan, volgens The Sun. Dat duurt nog wel even, dus hopelijk is Patziboy tegen die tijd wel over zijn zwartharige feeks heen. 

''RPatz is kapot van de hele situatie maar de Twilight-driehoeksverhouding is niets zonder hem en Kristen. Hij vindt het vreselijk dat hij geen keus heeft en dat hij haar weer onder ogen moet komen door zijn werk. De vernedering is compleet'', vertelt een insider.

Zowel Pattinson als Stewart zijn uit het huis vertrokken in Los Angeles waar ze samenwoonden. Kristen heeft sorry gezegd, maar Robert wil haar (nog) niet vergeven. Deze idiote fan ook niet trouwens. We kijken in ieder geval nu al uit naar de première. Wordt Twilight toch nog eens leuk.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app