En dat is 3

Nog geen aangifte

28.07.2012 . 11.21

Slachtoffers Badr stapelen zich op

Er heeft zich opnieuw een slachtoffer van Badr Hari gemeld. In december 2011 heeft de kickbokser een man een paar flinke okkernoten verkocht. We zijn inmiddels op zoek naar mensen die niet door Badr in elkaar zijn geslagen. Blijkt lastig.

Het Parool meldt dat het gaat om de broer van een vrouw die een relatie met Badr had. Heel ingewikkeld, maar een soort van zwager dus. De man zou een kopstoot en klapjes van Hari hebben gehad en was te bang om aangifte te doen. Vrienden van de onschuld zelve hebben de nepzwager namelijk ernstig bedreigd, zodat hij niet naar de politie zou stappen.

De advocaat van Badr wil wel, maar mag geen reactie geven, omdat justitie Hari een volledige beperking heeft opgelegd. Of omdat hij bedreigd wordt door Hari natuurlijk.

Gelukkig zit Badr de komende weken nog even achter slot en grendel. Justitie verdenkt Hari van twee ernstige mishandelingen en had om verlenging van het voorarrest gevraagd. Of er nu een derde aanklacht komt is nog niet bekend. Die grijns mag Badr in ieder geval van zijn gezicht vegen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app