Diamanten knots

Huwelijksaanzoek

29.07.2012 . 14.23

Kristen Stewart was bijna de bruid

Robert Pattinson stond op het punt zijn vriendin Kristen Stewart te vragen om met hem te trouwen. Dat was voor hij ontdekte dat ze was vreemdgegaan met regisseur Rupert Sanders. Dat gaat ie natuurlijk niet meer doen. Nu heeft ze vast nog veel meer spijt

Volgens de krant The Mirror vertelde hij aan zijn vrienden dat het 5 miljoen pond (6,38 miljoen euro) kostende huis dat hij net gekocht had, bedoeld was om samen als echtpaar in oud te worden. Robert (26) wou eind van de zomer op zijn knieën gaan voor zijn 22-jarige vriendin.

Een bron onthult: "Robert wilde graag trouwen met Kristen en hij was al bezig met de voorbereidingen voor een huwelijksaanzoek. Nu is hij razend op haar, en heeft de woning verlaten. Het enige wat ze doen is sms’jes naar elkaar sturen."

Voor wie het nog niet wist: Kristen Stewart maakte een kortstondig liefdesuitstapje naar regisseur Rupert Sanders. Pattinson is ontroostbaar en de vraag is of hij haar ooit terugneemt. Sanders mag inmiddels alweer thuis komen van zijn vrouw.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app