Advocaat

Schaafwonden

29.07.2012 . 17.11

Dj The Flexican bont en blauw

Dat de politie niet al te vriendelijk te werk ging bij de arrestatie van dj The Flexican, was al op videobeelden te zien, maar nu advocaat Yehudi Moszkowicz zijn cliënt in de cel heeft bezocht, blijkt dat de Eindhovense politie flink heeft huisgehouden op zijn gestalte.

Moszkowicz tegenover AT5: "Hij is echt bont en blauw. Hij heeft een blauw oog zoals je dat zou tekenen. Hij heeft aan beide kanten van zijn gezicht schaafwonden. Een auto is over zijn enkel gereden, hij is echt mank en kan er niet op lopen. Hij heeft een wapenstokafdruk op zijn linkerbeen, 15 bij 2 centimeter."

The Flexican (echte naam Thomás Goethals) werd zaterdagavond opgepakt in Eindhoven nadat hij draaide op een festival. Eerst mocht hij een nachtje bijkomen in een immer gezellige isoleercel en foto's van zijn blauwe plekken en verwondingen zijn niet genomen.

Wie heeft gelijk?

De dj vertelde aan Moszkowicz dat een politieauto over zijn been reed en hij ook geraakt werd door een zijspiegel. Toen hij daar boos over gebaarde zou de politie hardhandig hebben ingegrepen. De politie laat echter in een persbericht weten dat The Flexican een agent met de dood bedreigd zou hebben. De dj is ingerekend op verdenking van verzet bij arrestatie en mishandeling van een agent.

De flinke opstoot heeft voor een hoop rep en roer gezorgd onder BN'ers. Iedereen heeft er een mening over op Twitter. Het meest wordt de kant van The Flexican gekozen, die bekend staat als een lieve jongen.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app