Voogdijkwestie

Vechtscheiding

31.07.2012 . 08.13

Robert en Kristen ruziën over hond

Het is over en uit tussen Robert Pattinson en Kristen Steward. Nadat de acteur bedrogen werd door zijn lief, is hij uit hun huis vertrokken. Over spullen worden de ex-lovers het wel eens, maar wie krijgt de voogdij over hun geliefde adoptiehond Bear? De twee schijnen daar ruzie over te hebben. 

Volgens ShowbizSpy hebben Robert en Kristen afgesproken dat zij kat Max houdt, maar geliefde hond Bear wil geen van de twee opgeven. Het gebrouilleerde stel haalde Bear enkele jaren geleden op uit een asiel in New Orleans. Robert zou Kristen hebben laten weten dat hij de hond nodig heeft bij de verwerking van haar affaire. 

Een bron laat weten dat Kristen er kapot van is aangezien ze Bear samen als puppy hebben geadopteerd en hem altijd zag als ‘hun kleine baby’. “Rob is echter zo aangedaan door Kristens gedrag dat hij Bear nodig heeft om zijn verdriet te verwerken. Kristen is echter niet van plan zomaar op te geven. Ze wil een gedeelde voogdij”, aldus de insider.

Hij vervolgt: “Voordat de affaire van Kristen bekend werd, hadden ze twee nog plannen om nog een hondje te adopteren. Ze wilden een vriendje voor Bear zoeken. Ik vrees voor Bear dat dat er niet meer in zit.”

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app