Bel assistente

Bang voor hackers

02.08.2012 . 11.03

'Scarlett paranoïde geworden'

Scarlett Johansson is bang voor internet. De filmster, die vorig jaar door een hacker werd bestolen van foto’s op haar mobiele telefoon, lijkt inmiddels paranoïde te zijn. ScarJo is alleen nog maar bereikbaar via het telefoonnummer van haar assistente.

Zelfs haar vriendje Nate Naylor moet eerst de rechterhand van zijn liefje bellen voordat hij een woord mag wisselen met Scarlett.

Vorig jaar werden naaktfoto’s van haar telefoon gestolen. Dat overkomt La Johansson niet nog eens. Star Magazine citeert een bron dichtbij de actrice: ''Voor Nate is dit natuurlijk een bizarre situatie. Maar voorlopig lijkt hij er geen groot probleem van te maken.''

De liefhebber van kippenvleugeltjes heeft volgens de bron het gevoel dat de hele wereld haar bespioneert. ''Ze is op het punt beland dat ze de technologie in zijn geheel niet meer vertrouwt.''

Misschien zou Scarlett er goed aan doen naaktfoto's met een analoge camera te nemen en de foto's in een dikke kluis te stoppen. Dan heeft haar assistente tenminste ook nog een leven.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app