HIEP HIEP

HOERA

11.08.2012 . 09.06

Hulk Hogan (1953)

We smeren ons vandaag van top tot teen in met olijfolie. We laten het even intrekken en gaan daarna zes uur onder de zonnebank liggen. Terry Gene Bollea a.k.a. Hulk Hogan wordt 59.

Hulk Hogan zou de Olympische Spelen de afgelopen weken absoluut hebben opgefleurd. Hij had de Amerikaanse vlag trotser dan trots gedragen en de vloer aangeveegd met de beschaafde spelregels in Londen. We hadden dan een glimmende worstelaar gezien die eerst een trainer in de lucht gooit en daarna een reporter neermept met een stoel. Maar helaas is show-worstelen nog geen Olympische sport. We blijven hopen.

Want voordat Hulk Hogan zich in de televisieserie Hogan Knows Best presenteerde als een zelfingenomen kwal die de hele dag tegen zijn vrouw en kinderen zeurt, was hij de bekendste worstelaar uit de WWE-competitie; het show-worstelen tussen karikaturaal uitgedoste volwassen mannen. Hij vermaakte wekelijks tientallen miljoenen kijkers met bombastische worstelpartijen tegen legendes als André the Giant, The Undertaker en The Rock.

Met een bandana op zijn hoofd, bungelende hair-extentions, een strak spandex-broekje om zijn billen en een gehoekte, spierwitte snor rondom zijn mond werd Hulk Hogan al snel een fenomeen. Zeker ook omdat het hem lukte om meer anabole steroïden onder zijn palinggladde huid te spuiten dan een volwassenen stier kan verstouwen. Het maakte hem tot een uit de kluiten gewassen mannelijke barbiepop van 140 kilo, die schreeuwde als een gorilla en regelmatig overwon.

Toch heeft het voorkomen van de Hulkster ook iets tegenstrijdigs. Net zoals Real Madrid-voetballer Christiano Ronaldo en RTL 4 tv-kok Rudolph van Veen dat hebben. Mochten ze namelijk in een plaatselijke gaybar terecht komen dan zullen ze besprongen worden door mannen die denken een rechtgeaarde homoseksueel op de gaydar te hebben. Maar bij de eerste toenadering van een man zullen Rudolph, Christiano en Hulk Hogan met droge ogen vertellen dat ze hetero zijn. Echt waar. En wie zijn wij om dat niet te geloven.

Terry, geniet ervan vandaag, op naar de 60!

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app