'Vernederd'

Op camera vastgelegd

04.08.2012 . 17.49

Kempi mishandeld door politie?

Muzikaal Nederland heeft het massaal aan de stok met de politie. Nadat dj The Flexican vorige week beweerde door een paar agenten in elkaar te zijn gejast, is nu rapper Kempi aan de beurt.

Kempi werd donderdagavond gearresteerd in Den Haag. Eenmaal op het politiebureau hielden de agenten hun handen niet bepaald thuis, zegt de rapper op Twitter: "Dear Politie, als je wil publiceren dat ik gearresteerd ben voor belediging ambtenaar in functie, waarom zeg je er dan niet bij dat ik door drie agenten ben mishandeld IN het bureau onder toezicht van de camera?!"

Volgens Jerrely Slijger, zoals Kempi eigenlijk heet, is hij 'vernederd, gekleineerd en mishandeld' door de agenten in kwestie. Hij laat op Twitter weten dat de nacht na de vermeende mishandeling moeilijk in slaap kwam vanwege pijn: "Slecht geslapen, brak! (Me rug & armen hebben me n8rust niet makkelijk gemaakt)".

De rapper is wel vaker in aanraking geweest met justitie, hij heeft zelf vastgezeten mishandeling, het vergrijp waar hij nu de politie in Den Haag van beschuldigt. Of Kempi aangifte gaat doen is nog niet bekend. Het is te hopen dat de politie de camerabeelden niet 'per ongeluk' wist, zoals bij een filmpje van de vermeende mishandeling van The Flexican is gebeurd.

 

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app