HIEP HIEP

HOERA

10.08.2012 . 07.19

Jim Bakkum (1987)

Vandaag gaan we zelfverzekerd op de stip staan en doen een feilloze auditie. Jim Bakkum is jarig en wordt 25.

Jim was nog maar een klein Jimmetje toen hij op zijn 15e meedeed aan de eerste versie van Idols. Hij had de baard al in de keel, en zong met een diepe warme stem 'Isn't She Lovely' van Stevie Wonder. Nederland was op slag verkocht. Wat een leuke aardige jongen was dat toch, die Jim. En een stuk knapper dan die vrolijke dikke homo met die bril.

Vooral de dames zagen Jim wel zitten. Lang, slank, en iets te volwassen voor zijn leeftijd. Er waren vrouwen van in de twintig, en zelfs dertig, die Jim wel zagen zitten. En het rare is dat daar ook openlijk over werd gesproken.

Jurylid Jerney Kaagman kon eindeloos verliefd naar hem kijken. Huismoeders hielden kussens met een afbeelding van Jim tijdens de uitzendingen tussen hun benen geklemd. Vriendinnenclubjes hadden het tijdens een theekransje over 'een lekker snoepje' en 'die mag gerust bij mij beschuit komen eten'. Hihi. Giechel giechel.

Het vreemde is dat dit altijd ongestraft gebeurde. Niemand keek er raar van op. Maar wanneer we het omdraaien en volwassen mannen laten geilen op een meisje van 15, dan is de wereld te klein en is de man een vieze pedoseksueel. Terecht trouwens. Maar voor vrouwen gaat dit blijkbaar niet op. Jim was de mannelijke 'Lolita' die openlijk werd bekoord om zijn uiterlijk.

Maar kleine jongens worden groot. Jim is inmiddels een heuse man geworden. Hij speelt in musicals, acteert in tv-series en maakt nog steeds muziek. En samen met zijn vrouw Bettina verwacht hij binnenkort een kindje.

En al die vrouwen die toen zo helemaal 'into' Jim waren, hebben die nog wel iets om voor te leven? Ja, die kunnen zich nu heerlijk opgeilen aan Justin Bieber. Eind goed, al goed.

Jim, een fijne dag jongen. Vanavond naar de drive-in bioscoop?

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app