Badrgate

Drie maanden extra

07.08.2012 . 11.00

Voorarrest Badr 90 dagen verlengd

Badr moet het zichzelf nog maar even gemakkelijk maken in de cel: de rechtbank heeft zijn voorarrest met negentig dagen verlengd. Dit is de maximale termijn waarmee dat kan. Deze verlenging geeft de aanklagers drie maanden de tijd om hun rechtszaak tegen de kickbokser te bouwen, dat meldt het Parool.

De rechtbank houdt Badr ook in beperking. Hij mag de komende tijd geen contact hebben met de buitenwereld en zijn advocaten Marnix van der Werf en Bénédicte Ficq en justitie mogen geen mededelingen doen over de zaak.

Justitie beschuldigt Badr ervan meerdere slachtoffers te hebben mishandeld in uitgaansgelegenheden. De kickbokser heeft toegegeven dat hij tijdens Sensation White Koen Everink één klap heeft gegeven. Een ander zou de zakenman verder hebben mishandeld. Everink kan misschien nooit meer normaal lopen.Koen heeft aangifte tegen Badr gedaan. Vorig jaar juli zou Badr ook een mede-oprichter van Club Air Jeroen van den Berg hebben neergeslagen. Jeroen verloor een aantal tanden. De oprichter heeft ook aangifte gedaan. 

Volgens de krant heeft Badr in afgelopen december de broer van een ex-vriendin klappen en een kopstoot gegeven in feestcafé ‘de kleine Cooldown’ in Amsterdam. Deze man heeft geen aangifte tegen

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app