Interview

Miljonairsvrouwen

08.08.2012 . 12.02

Ruud: Estelle is in de war

Estelle Cruijff is helemaal in de war van de echtscheiding met Ruud Gullit en van de mogelijke rechtszaak die haar nieuwe lover Badr Hari aan zijn broek kan krijgen. Dat is deze week te lezen in Nieuwe Revu.

Meer wil Gullit niet kwijt over zijn ex en haar kickboksende adonis. "Ik heb het idee dat het steeds groter wordt, maar ik wil er liever niets over zeggen."

Ruud en Estelle spraken elkaar twee weken geleden in de rechtbank over hun breuk. Kort daarna werd Ruud op vakantie gespot met een blonde schone aan zijn zijde. Ook daar wil Gullit niets over zeggen, maar bronnen rondom de voetballer melden aan WTF.nl dat het hier gaat om een goede vriendin, die al jaren samen is met een vriend van de oud-voetballer.

De interviewer van Revu pikte meer details uit zijn privéleven op, toen Gullit aan de telefoon iemand te woord stond. "Er worden aan de lopende band van die miljonairsvrouwen op me afgestuurd. Dat zijn niet de leukste vrouwen die er zijn", noteerde de journalist. Of Ruud hiermee doelt op vrouwen van miljonairs, self made miljonairs of golddiggers, weten we niet.

Van dat telefoongesprek kan Gullit zich niks herinneren.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app