HIEP HIEP

HOERA

14.08.2012 . 07.45

Mila Kunis (1983)

We kijken vandaag de hele dag zwoel uit onze ogen. Mila Kunis wordt 29!

Is er eigenlijk iets wat Mila Kunis kan doen zonder aantrekkelijk over te komen? Nee.

Mila is een Oekraïens-Amerikaanse schone waarvan de sex-appeal afspat. Amai. Kijk dan toch eens hoe ze uit haar ogen kijkt. Wat een stijl. Helemaal door haar aangeboren lichamelijke afwijking ‘heterochromia iridis’, waarmee de iris in beide ogen een verschillende kleur heeft. Het rechter oog van Mila kleurt grijs-blauw en het linker oog bruin-groen. En wij vinden dat prachtig.

Ook mensen met een bovengemiddelde voorkeur voor voeten vinden Mila mooi. Op voeten-fetisj sites wordt Mila uitgebreid in het zonnetje gezet. Vooral de lengte van haar tien tenen valt goed in de smaak. Sommige gebruikers vinden dat heel mooi, anderen heel sexy, en het gros sprint naar de gordijnen om deze dicht te trekken om daarna linea recta de hand aan zichzelf te slaan. Volkomen begrijpelijk.

En acteren kan ze ook. De Amerikaanse sitcom That ‘70’s Show wordt gemaakt zodat mensen kunnen lachen. En daar helpt de lachband een beetje bij. Maar stiekem kijken veel liefhebbers van de show natuurlijk naar Mila. Want als je een klein schattig meisje in een kleurrijk bikinitje ziet ronddartelen, dan ga je vanzelf lachen om alle flauwe grapjes. Hihihi.

En helemaal aantrekkelijk is Mila natuurlijk als ze seks acteert. Dat bevestigde ze in de film Black Swan waarin ze actrice Natalie Portman een oraal cadeautje gaf. Zoenen, eerste shirtje uit, zoenen, tweede shirtje uit, zoenen, slipje uit, zoenen, likken maar. Dit werd gekozen tot geilste filmmoment ooit. Wij vroegen ons even af waarom, want we zagen niet zo veel. Maar konden ons wel voor onze kop slaan toen we erachter kwamen waarom dit fragmentje zo geil wordt gevonden. Door Mila natuurlijk! 

Mila, vergeet je ex-vriendje Macaulay en drink een extra glaasje champagne vandaag met je nieuwe liefje Ashton.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app