HIEP HIEP

HOERA

22.08.2012 . 07.40

Christi Shake (1980)

Vandaag is een belangrijke dag voor alle vrouwen met siliconenborsten. Model en actrice Christi Shake wordt 32 jaar.

Wat heeft de ontwerper van het menselijke geslacht ‘vrouw’ het toch goed gedaan. Of het nou God was of de oerknal, we kunnen de verantwoordelijke alleen maar hartelijk danken. Dagelijks worden vele mooie vrouwen ter wereld wakker om de rest van de dag een glimlach op het gezicht van anderen te toveren. Maar sommige dames presteren het tegenovergestelde.

Kijk maar eens naar Christi Shake. Ze heeft Tsjechisch, Duits, Pools, Zweeds en Nederlands bloed, en vooral hele ronde lichaamsvormen. Een gerespecteerde filmwebsite omschrijft haar als een ‘buxom, and exquisitely full-figured blonde bombshell’. Vrij vertaald: een blonde stoot met dikke tieten. En daar is niets aan gelogen.

Haar siliconendokter zal wel trots zijn op zichzelf. Hij heeft het pad voor Christi geëffend naar de arbeidsmarkt. En Christi maakte er dankbaar gebruik van. Want er zijn verschillende manieren om carrière te maken. Je haalt wat diploma’s, je loopt de netwerkborrels af, je doet net of je hard werkt of je spuit siliconen in je borsten. Christi deed het laatste en dat heeft haar geen windeieren gelegd. Althans voorlopig.

Ze brak door na een fotoserie als playmate in de Playboy van juli 2002 waarin ze spotte met de zwaartekracht. En hierna mocht ze in vele documentaire video’s van Playboy opdraven. En het moet gezegd worden, in No Boys Allowed, 100% Girls deel 2 en 3 speelt Christi samen met vele andere vrouwelijk acteurs de pannen van het dak. Zo realistisch en oh zo overtuigend. 

Maar we zijn bezorgd. Christi moet niet alleen aan de korte termijn denken. We adviseren haar om ook een meerjarenplanning te maken van haar carrière. En van haar leven. Op een video van vorig jaar zagen we namelijk dat ze nu al begint door te draven in haar verdediging tegen ouderdom. De huid op haar gezicht zit wel heel erg strak. En ze is pas begin 30. Dat kan niet goed gaan op deze manier.

Christi, ondanks dat we toch meer fan zijn van puur natuur, wensen we je een avontuurlijke verjaardag.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app