Beste vriendjes

Rol in nieuwe video

09.08.2012 . 07.16

Lady Gaga ♥ Lindsay Lohan

Is Lindsay Lohan weer op het juiste pad? Ze heeft al twee weken niemand aangereden, heeft net de opnames van een film afgerond en heeft met Scary Movie 5 alweer een filmproject op komst. Haar nieuwe beste vriendin Lady Gaga heeft haar ook nog eens gevraagd om een rol te spelen in haar nieuwe video.

Wanneer Lady Gaga's nieuwe album ARTPOP precies uitkomt is nog niet bekend, maar Gaga schijnt Linsday te hebben gevraagd om in clip voor de eerste single te spelen, aldus de NY Post. Het is een grote stap voorwaarts in Linsday's kwakkelende carrière, omdat Lady Gaga een wereldster is die ervoor kan zorgen dat we La Lohan eindelijk weer een beetje serieus gaan nemen, fluistert een bron.

Linsday moet een enorme indruk op Gaga hebben gemaakt, want vorige maand bleek dat de twee een hotelkamer hadden gedeeld in het sjieke hotel Chateau Marmont in Los Angeles, terwijl ze elkaar nauwelijks kenden. Gaga plaatste online foto's van het slaapfeestje en verkleedpartijtje, waarop LiLo zwoel en/of stoned de camera inkijkt.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app