Interview

Arme Robert

09.08.2012 . 21.09

'Ik kan bijna niemand vertrouwen'

Een dag voordat de affaire van zijn vriendin Kristen Stewart op straat lag, vertelde Robert Pattinson dat hij maar weinig mensen kan vertrouwen. Bizarre timing, want een paar uur later wist de hele wereld dat Kristen hem ontrouw was geweest.

"Ik ben een heel gevoelig type", aldus de Twilight-acteur in Life & Style Magazine. Op de vraag of hij ooit bedrogen was, antwoordde Robert: "Nee, nooit door mensen die echt belangrijk waren in mijn leven. Niemand heeft iemand me zoiets aangedaan, dat is eigenlijk best raar."

Een dag later kwam het blad USweekly met foto's waarop te zien is dat zijn vriendin Kristen Stewart zoent met de regisseur van haar film Snow White and the Huntsman. Volgens een bron is Robert behoorlijk kapot van het nieuws. Hij heeft zich teruggetrokken in de villa van zijn goede vriendin Reese Witherspoon, die hij kent van de opnames van de film Water for Elephants.

Toch overweegt hij om binnenkort met Kristen af te spreken, vertelt de ingewijde. "Ze smeekt hem echt om hem te zien. Ik denk dat hij het wel doet. Al is het alleen maar uit respect omdat ze zo lang samen zijn geweest, of zodat hij kan zeggen dat het over is tussen hen."

Kristen wil helemaal niet dat het over is. Nadat ze publiekelijk door het stof kroop met een uitgebreid excuus, is ze nu wanhopige sms'jes aan het sturen. De relatie van Rupert Sanders heeft ook geleden onder het akkefietje. Zijn vrouw Liberty Ross schijnt hem nog lang niet vergeven te hebben.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app