Onnodige heisa

Songfestival-gate

13.08.2012 . 13.19

Jan Smit vindt Anouk niet netjes

Jan Smit vindt dat Anouk de TROS niet netjes heeft behandeld. Anouk had aangeboden voor Nederland uit te komen op het volgende Songfestival. Dat mocht best van de TROS, maar dan moest ze gewoon auditie doen. Via Facebook liet de zangeres niet mee te willen doen aan allerhande voorrondes en tv-programma's en dat vindt Jan niet netjes: "Als Anouk hen op een normale manier had benaderd, was deze heisa helemaal niet nodig geweest. Dat verwijt ik haar."  

Jan vertelt maandag aan het Algemeen Dagblad: "Als Anouk zoiets aanbiedt, moet je het idee omarmen, dat staat buiten kijf. Aan de andere kant vind ik dat als je zoiets wilt, je gewoon de TROS moet bellen en niet van alles in de media moet gaan roepen."

De Volendamse zanger, die ook voor de TROS werkt, weet hoe je wel met de omroep moet communiceren:  "Even bellen met de vraag 'hoe doen we dit' en dan was er vast wel een mouw aan te passen geweest. Zo moeilijk is dat toch niet? je hebt dan in elk geval een heel ander gesprek. Over en weer dingen gaan roepen heeft geen zin en mijns inziens treft de TROS geen enkele blaam."

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app