Rich bitch

Alleen in 2012

13.08.2012 . 17.04

Lindsay Lohan verdient 2 miljoen

Lindsay Lohan was de afgelopen jaren zo blut dat ze rekeningen niet betaalde of spullen stal, maar die tijden zijn volgens entertainmentwebsite TMZ.com voorbij. LiLo verdient dit jaar meer dan twee miljoen dollar. 

In het decembernummer van Playboy schitterde La Lohan in haar nakie en dat leverde haar in 2012 maar liefst 1 miljoen dollar op. Ze speelt een mooie rol in de film Liz and Dick waar ze 300.000 dollar voor krijgt. Ze doet iets in The Canyons een film van Bret Easton Ellis waar ze ongeveer 7000 dollar voor krijgt en ze doet waarschijnlijk mee aan Scary Movie waar ze 200.000 dollar voor krijgt bijgeschreven.

Al die bedragen bij elkaar opgeteld zijn inderdaad nog geen miljoen, maar Lindsay doet meer. Ze speelde een rolletje in Glee - waar ze te laat voor kwam - maar waarschijnlijk toch gewoon voor betaald kreeg. Ze heeft een aantal sponsorcontracten met mode- en beautymerken en krijgt betaald voor gesponsorde tweets. Dit varieert tussen de 2.000 en 10.000 dollar per tweet. Handig zo’n grote fanbase.

Als Lindsay alle centjes heeft ontvangen, kan ze zelf beginnen met uitbetalen. Ze schijnt nog 30.000 dollar te moeten betalen aan een zonnestudio. Van het overige geld zou de actrice kunnen overwegen een chauffeur aan te nemen. Het crashen van Porches en aanrijden van paperazzi is een dure en gevaarlijke bezigheid.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app