Van Damme

Seks in Thailand

13.08.2012 . 22.57

Jean-Claude deed het met Kylie

Het Belgische krachtmens Jean-Claude Van Damme had in het begin van de jaren 90 een stomende affaire met Kylie Minogue. De twee speelden samen in Street Fighter, en buiten de opnames met elkaar.

Geruchten over deze romance waren er al langer, maar nu Jean-Claude er zelf op heeft gereageerd, is het officieel.

De twee leerden elkaar twee decennia geleden kennen op de set van een van de slechtste films aller tijden. De opgepompte Van Damme en de beeldschone Kylie hadden een seksrelatie tijdens de filmperiode in Thailand.

Details daarover doet JCVD nu uit de doeken. In een persconferentie, waarin hij The Expendables 2 alvast promoot, kreeg hij een vraag over de vermeende affaire met Kylie.

Amerikaanse media, waaronder TMZ, penden driftig mee. ''Ik kan wel wat vertellen. maar ik denk dat je hiervoor bij haar moet zijn. Ze zal een beter geheugen hebben dan ik. Ik ben 51 jaar oud, weet je hoeveel ik in mijn gezicht ben geslagen in The Expendables? Nee, nee. Nee.''

De Belg bekeek de zaal nog eens en liet toen toch meer los dan hij van plan was. ''Laten we gewoon zeggen dat het gebeurd is, wat dan nog? Wie wil dat weten? Soms moet je dingen loslaten. Ik weet niet, misschien.'' Na enig aandringen brak de vijftiger. ''Ja. OK. Ja, ja, ja. Het is gebeurd. Ik was in Thailand, daar hadden we een affaire.''

Zonder verdere vragen ging Jean-Claude los. ''Een beetje zoenen, lekker vrijen. Het zou abnormaal zijn om geen affaire met haar te hebben. Ze is zo mooi en ze was er voor me. Elke dag die mooie glimlach. Een sympathiek persoon en zo charmant. Ze gedroeg zich niet als een grote ster. Ik kende Thailand heel goed, dus ik heb haar het land laten zien. Ze is geweldig.'' Daarmee doelde hij niet op haar acteerprestaties.

De film kwam in 1994 in de bioscoop. Van Damme was tot 1992 getrouwd met vrouw nummer 3 en trouwde in februari 1994 met nummer 4. Of het erotische onderonsje 'in between relationships' plaatsvond, is moeilijk te checken.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app