Netjes

Niets over Kristen

14.08.2012 . 09.37

Robert Pattinson doet het weer

Ondanks dat Robert Pattinson waarschijnlijk liever thuis zou blijven met de gordijnen dicht, moet hij weer naar buiten om interviews te doen. Zijn nieuwe film ‘Cosmopolis’ gaat eind van de week in première en daar moet natuurlijk over gebabbeld worden. De bedrogen acteur schoof maandagavond aan bij Jon Stewarts Daily Show. Stewart trok alles uit de kast om de acteur een quote over z’n ‘break up’ te ontfutselen, maar Pattinson zegt daar geen woord over.

Het is nog geen maand geleden dat de media het overspel van Kristen Stewart onthulde. De actrice deed het met de regisseur van ‘Snow White and the Huntsman’ en bedroog daarmee haar vriendje Pattinson die op het punt stond haar ten huwelijk te vragen. Het Twilightpaar is uit elkaar en Pattinson doet z’n uiterste best te doen alsof er niets aan de hand is. Ook in de Daily Show houdt hij zijn lippen stijf op elkaar, tot grote frustratie van Stewart.


Als Pattinson aanschuift, zet John hem een grote beker ijs voor. “De laatste keer dat mijn relatie uitging, sleepte Ben & Jerry’s me er doorheen. Dus…” Terwijl Jon Stewart de acteur gemoedelijk toelacht, probeert Pattinson te eten zonder zijn nieuwe pak onder te knoeien. Stewart probeert het nog eens: “Dussss, hoe gaat het met je? Ik maak me zorgen om je. Nu kunnen we het ‘als meiden onder elkaar’ eens over dingen kunnen hebben.” Pattinson laat niets los.

Jon vist verder: “Als je jong bent is het einde van een relatie heel krachtig. Het voelt alsof de wereld stopt. Dit is de eerste keer dat ik de wereld op deze manier heb zien reageren. Het is totale gekte.” Jon doelt op de massa van mensen en paparazzi die zich buiten de studio heeft verzameld. Iedereen wil Pattinson zien, kijken hoe het met hem gaat en hoopt op een antwoord. Het lijkt eigenlijk wel goed met hem te gaan, afgezien van een paar flinke wallen. Hij bezwijkt niet onder het vragenvuur van Stewart en het lukt hem zelfs om het even over z’n nieuwe film te hebben.

Als Jon Stewart vraagt of hij ergens spijt van heeft antwoord Pattinson: “Ja, dat ik zo gierig was dat ik geen persagent heb genomen.” Dat had hem waarschijnlijk een boel vragen over Kristen en haar affaire bespaard.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app