HIEP HIEP

HOERA

27.08.2012 . 07.34

Christina Curry (1990)

Het is vandaag de ideale dag om een foto van je borstkas, tieten of billen te plaatsen op Twitter. Christina Curry wordt 22.

Madeliefjes nog aan toe wat heeft Christina al veel over haar heen gekregen in haar prille leventje. Sinds het moment dat ze in New York uit de flamoes van Patricia Paay kroop heeft ze meer verbale diarree over zich heen gekregen dan een gemiddelde telefoniste bij de klantenservice van T-Mobile.

Terwijl Christina net druk in de weer was met tampons en maandverband, vonden haar lange papa en kleine mama het nodig om de cameraploegen van SBS6 in huis te halen voor de reality soap Adam's Family: een kijkje in het leven van de familie Curry. Papa Adam had geld nodig, dus moest de 12-jarige Christina maar even wennen aan de draaiende camera´s tijdens het wakker worden. En daarbij moest ze ook maar eventjes rekening houden met honderdduizenden Nederlanders die zich hardop afvroegen of Christina nou een jongetje of een meisje was.

Toen SBS6 de kijkcijfers toch iets te veel vond tegenvallen, stopten ze met de soap, en zo werd het iets rustiger rond Christina. Maar couturier Paul Schulten was haar niet vergeten. En hij vroeg de excentrieke Christina om op 15-jarige leeftijd een modeshow te lopen in het Okura Hotel in Amsterdam.

Christina droomde hierna iedere nacht over een schitterende toekomst als de Naomi Campbell van de Lage Landen. En mama Patricia droomde vurig mee. Maar bij de audities van de Britain´s Next Top Model kwam er een klein probleempje bovendrijven. De catwalk-kenners vonden Christina met haar 1.73 meter niet lang genoeg.  

Maar op 25 maart 2010 veranderde alles voor Christina. Ze zag het licht. Christina gaf openlijk aan veel negatieve toespelingen te krijgen over haar neus, tanden, wangen en oren. En daarom kondigde ze via Twitter aan zich helemaal te veranderen. En dat hebben we geweten. Want Christina bleek ineens heel slim te kunnen inspelen op de belangrijkste behoefte van de meeste internetbezoekers: seks.

En dus zagen we Christina zich bekwamen in geildoenerij. Zo zagen we Twitter-foto´s van Christina onder de douche, Christina haar blote kont en een video van een tepelpiercing. En natuurlijk was het geen toeval dat er een foto opdook van Christina bij een vermeende orgie. Christina weet goed hoe ze de aandacht op zich gevestigd krijgt. Nu moet ze daar alleen nog even financiële munt uit leren slaan. 

Christina, we wensen je een dolle dag vandaag!

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app